Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Jedno vysvětlení se nabízí: pobyt na "ARO" je jen relaxační, pan prezident chce ustavování nové vlády oddálit, dát dlouhý prostor panu Andrejovi, aby naštípl soudržnost dvou koalic apod. Lékaři to mají snazší o to, že jsou vázáni mlčenlivostí, navíc pan prezident trpí chronic. potížemi, jež se jistě mohou tu horšit, tu lepšit. Chce to aktivovat právníky - sněmovna i senát mají určitě právo na odpověď na zásadní otázku: jak to skutečně vypadá s ne/funkčností úřadu prezidenta a jak limitovat ev. svévoli přechodných náhradníků v tomto úřadu.

13 0
možnosti
Foto

Samozřejmě je i to možné paní Bošková. Moc tomu však nevěřím. Pokud neřeknou přesně, a oni neřeknou, budou stále jen dohady a konspirační teorie.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
15 0
možnosti
Foto

Díky za čtení. Jen ať diskuze výživná je. Na Novinkách je vždy diametrálně výživnější. Tady celkem pohoda.

3 0
možnosti
Foto

Je to neuvěřitelná fraška. A všichni kolem toho chodí jako kolem horké kaše. Každému rozumnému člověku je jasné, co by dnes senátní komise měla udělat. Babiš zdrhne z Lán a až po nějaké době mele o tom, že bude pověřen, pokračování frašky. Aktuální móda? Může za to okolí Zemana. Ne, může za to Zeman, o svém zdravotním stavu, při poskytované špičkové lékařské péči, už ví nepochybně dlouho. Kdyby tam místo ega byla zodpovědnost, už by dávno opustil svou pozici. KarmaR^

15 0
možnosti
Foto

Frašky, která přechází v tragikomedii.

4 0
možnosti
Foto

Zdravím, sice nejsem Mudr. ale je tomu již dvanáct let kdy jsem tam byl pacientem. Sonda v žaludku, podpora dýchání, kanyla sem kanyla tam... Nadopovanej ..... Mám jen velmi, velmi mlhavé vzpomínky, ale poslední moje starost byla buchty, noviny, nebo práce.... Jo, vlastně televize tam je... pípá tam u každého lůžka. Ale očividně nejsem ani Clark Kent, ani Miloš Zeman.

10 0
možnosti
Foto

Zdravím také... No právě. Já tam chodil také. Jak říkáte. Tracheotomie, do žaludku výživa a jako Lenin v Mauzoleu ležel nehnutě pacient na lůžku. Když jej probudili byl ještě pár dnů mimo a pak s ním šup na JIPku.

3 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

12 0
možnosti
  • Počet článků 155
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1449x
Žijeme tady a teď. Minulost už nebude a budoucnost ještě nebyla.