Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pohlaví jsou - muž, žena a psychické poruchy.R^

0 0
možnosti
PB

P52e97t63r 89B83u77r59i17a92n

11. 5. 2021 16:12

R^ karma. Já se na to rozvolnění pohlaví naopak těším. Není větším potěšením pro chlapa po padesátce, když může jít legálně ve veřejném bazénu do dámských sprch nakrmit oko. A kdo mi to zakáže, když se budu cítit být šestnáctiletou studentkou, že?

5 0
možnosti
Foto

Zavřou nás oba jako úchyly :-D Už vidím ty titulky.. dva PB nad padesát očumovali studentky ve sprchách

1 0
možnosti
Foto

Souhlas s autorem R^- pohlaví jsou jen dvě, to ostatní jsou jen genetické odchylky od normálu (existence lidstva je založena na rozmnožování, a k tomu slouží přirozené spojení samičích a samčích buněk - je to tak nejen u lidí, ale i u zvířat či rostlin).

Myslím si, že jsem tolerantní, a nemám problém s existencí homosexuálních párů či transsexuálů. Tím ale má tolerance končí a 40 variant pohlaví rozhodně odmítám.

Dnes je většinová společnost k homosexualitě zcela tolerantní a nemá s ní problém, jen jí nepovažuje za lidsky přirozenou. Proto mám asi jen tři vysvětlení, proč se toto téma tak často zvýrazňuje:

To první je prozaické, a sice peníze. Na činnost různých "osvětových spolků" se vydávají veřejné prostředky, což umožňuje někomu celkem pohodlně žít a proto je třeba vytvářet prostřednictvím médií dojem, že je to stále problém. Druhým důvodem je politika, neboť jak vidíme i na Okamurovi, je to dobré téma pro méně inteligentní voliče. No a třetím důvodem jsou zřejmě mindráky části samotných homosexuálů, kteří se s tím snaží vyrovnávat masovým exhibováním na veřejnosti (pochody, demonstrace apod.) a těmto akcím pochopitelně věnují média pozornost.

1 0
možnosti
Foto

To víte, byznys.

Vytvořte problém, pěkně ho obalte a máte vystaráno. Minimálně po dobu, po kterou ho dokážete uhájit.

4 0
možnosti
MB

Doba určitě postoupila. Nelze jít cestou Adolfa. I jsem se zbavil předsudků za komunistů, že někdo, zvrhle číhá na WC. Beru na vědomí, že lidí jsou i jinací. Nemohou za to - lituji je ! Nezaviněný, přírodní defekt. Klasická rodina, u nich prostě nebude .

Zábavně, mne ovšem pak popuzuje. Úporná snaha mi vnutit, že defekt je hodnota ! Hrdé pochody kam ? Já blbě vidím a už mi vypadávají zuby - Kdy vyrazíme my ? Absolutně nezesměšňuji, opravdu chvála době a její toleranci .

Rozumím svazku, rozumím i potřebě legislativních opatření. Je to praxně nutné ! Nemůže se to, ovšem nazývat manželstvím, to není pro všechny ! Pokud by bylo: Pak lze připustiut alternativu, že jsem dítětem homosexuálů. Otec i matka se mazaně přetvařovali a já se pak zjevil - Jaksi mimoděk ! A bůhví, jak to bylo s pohlavím mého dědy a babičky ! ... :-)

5 0
možnosti
JK

A není vám také divné, že různí lidé milují různá, jinými lidmi zcela nepřijatelná jídla, když máme hubu všichni stejnou?

0 1
možnosti
Foto

To je trochu mimo ne? To byste mohl napsat i to, že se lidé i jinak oblékají.

3 0
možnosti
Foto

To ještě není všechno. K tomu připočítejte různé úchylky, např. v jedné publikaci je uvádějí. Třeba taková mechanofilie - pozorován šofér, který konal erotický akt s výfukem svého náklaďáku!

3 0
možnosti
Foto

Včera jsem poslouchal v TV na toto téma mluvit Knora. Vynikající

1 0
možnosti
VV

Zatim jsem nemel prilezitost ta pohlavi pocitat, ale kdyz pisete ze je jich vic nez 40, asi to tak bude.

Vzdyt ta priroda je tak rozmanita a co o ni vlastne my obycejni lide vime. Kiwi - rostline, ne ptak ma taky vice pohlavi, a co treba sneci?

1 0
možnosti
Foto

Šnek je hermafrodit. I některé ryby mohou měnit pohlaví. Ale vždy je to na základě vyvést potomstvo. Tam je opravdu příroda kouzelná. Díky za příspěvek.

2 0
možnosti
Foto

Mě se to týká, ale pravda je, ze to nějak moc neřeším.

0 0
možnosti
JK

Mám na to hypotézu.

Genderové a gendery nechtějí být Jiří Grygar nebo Ladislav Špaček genedru, ale Jean-Paul Sartre.

A aby toho dosáhli, tak gender musí být co nejzamotanější.

0 0
možnosti
  • Počet článků 155
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1449x
Žijeme tady a teď. Minulost už nebude a budoucnost ještě nebyla.