Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Člověk může dělat leda tak rychlé emotivní závěry, ovšem bez důkazů. V takovýchto případech vysoké hry tajných služeb je z principu velmi malá pravděpodobnost, že se veřejnost dozví pravdu. Dá se očekávat, že prezident ví o něco víc, než my, ale pro nás je v tomto okamžiku jediným ověřitelným faktem, že došlo k výbuchu skladu. Na rozhodnutí o vině by to soudu nestačilo ani náhodou, ale na vyprovokování mezinárodního konfliktu hrozícího, že přeroste ve válku, je to evidentně až až. :-/

1 0
možnosti
JD

J57a25n 71D52o62u96š86e88k

26. 4. 2021 13:28

Politici tvrdí jedno, prezident druhé. Důkazy jsme zatím ještě neviděli pokud vím. Vím ale na tuty dvě věci. Neradno věřit jakémukoli politikovi a děsit se nenávistného davu. Nechá se velmi snadno manipulovat.

1 0
možnosti
MG

Myslím, že všechny komentáře, které tvrdí, že Zeman ten týden potřeboval k tomu, aby nestřílel od pasu a řekl něco smysluplného, či dokonce faktického, během včerejšku plně dozrály....

2 0
možnosti
PV

V normálních zemích, kde ještě platí něco jako presumpce neviny, je normální někoho soudit a odsoudit podle důkazů.

V totalitních zemích je normální soudit na základě ideologické nenávisti, pouhého podezření a mediální štvanice.

V této zemi jsou holt lidé, kteří k informacím přistupuji kriticky, ověřují si je z více zdrojů a nenechají sebou tak lehce manipulovat. Což lidi z druhé skupiny neskutečně irituje - takže místo hledání pravd či důkazů jen plivou, urážejí, nadávají.

Tak asi tak

1 1
možnosti
JZ

Zeman není prezident, Zeman je kolaborant. Za blog zasloužená karma R^:-)

5 3
možnosti
RV

Stačí, že řada politiků reagovala okamžitě. Téměř jako kdyby neměli mozek a jednalo se o automatickou reakci. Vinit prezidenta, že na šokující informaci nereaguje okamžitě, je hloupost. Pokud by se ukázalo, že se jedná o blamáž (a u BIS se něco obdobného stalo už před rokem), jak se budou bleskově reagující politici cítit? Jako hlupáci?:-)

4 5
možnosti
JS

Je zajimave, kolik plamenych obhajcu ceske statnosti kope dnes do Ruska a do prezidenta Zemana. Tito odvazlivci bud nebyli jeste za normalizace na svete a pokud byli, tak proti pritomnosti okupacni sovetske armady a Husakovi vetsinou drzeli hubu a krok. Jak to obvykle v Cesku byva.

3 3
možnosti

V době normalizace jsem byl už dospělý muž..a přes to je mi se Zemana a Putinova Ruska k blití...

0 1
možnosti
Foto

V neděli nezklamal (blicí smajlík opravdu chybí v nabídce).

6 1
možnosti
JZ

Zeman svým projevem dokázal, že není českým prezidentem, ale kolaborantskou prokremelskou troskou.

5 5
možnosti
Foto

Já si myslím, že ten jeho dnešní projev bude mít ještě dohru.

0 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

3 2
možnosti
  • Počet článků 155
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1449x
Žijeme tady a teď. Minulost už nebude a budoucnost ještě nebyla.