Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J50a73n 68H26a70n33á90k

1. 8. 2014 14:19

Máte karmu R^

Nicméně, tohle už jsem psal v svých blozích o Ukrajině. Pak jsem se tím definitivně přestal zabývat, protože konflikt přešel do zcela jiné úrovně a už se jen "obchoduje s pravdou", stejně jako v případě toho civilního letadla. Základem jsou bezprostřední informace a ty byly v případě Ukrajiny i toho letadla poměrně jasné. Teď už je to jen politická hra, bohužel i silou a žádný "bloger z gauče", vč. ti proruští, kteří by se museli v RF registrovat u státní moci, se nikdy nedozví pravdu a jen kydají hnůj s prominutím. Mnoho jich už do čista ignoruju, protože to jsou blbosti jedna za druhou, tak jak káže ruská propaganda, která je už téměř opět totalitní.

5 0
možnosti
Foto

Váš článek jsem četl a souhlasil s ním. Já se k ukrajinskému konfliktu moc nevyjadřuji, jen jsem chtěl dát do placu to, co mi říkal ten, který na Majdanu to střílení viděl na vlastní oči.

1 0
možnosti
JM

Jeden Ukrajinec není žádná statistická veličina.

To je, jako byste řekl: Jeden Čech (třeba tady na blogu) řekl to a to. Všiml jste si, jak jsou názory diametrálně odlišné?

P.S. Co nového na štatlu? :-)

2 4
možnosti
RK

Hlavně je legrace, jako to komentujueme my ( češi ) a většina o tom nic neví..... A už vůbec nechápu, proč jim komentujeme jejich Majdan a jejich problémy, které jsou dobře známy ( hlavně korupce a byrokracie ), jsou to však JEJICH problémy a Rus se rozhodl toho využít a zneužít. A ůplně mě " bere " když nějaký inteligent tady napíše, že za krádež Krymu  a napadení východu Ukrajiny Ruskem si můžou sami, protože měli " Majdan "

7 2
možnosti
Foto

Co je příčinou současných událostí na Ukrajině je obecně známo. Že to vše zavinili a dávno na to ,,zadělali" především ,,její představitelé", ve spolupráci s různými ,,zájmovými", především kapitálovými uskupeními, jak doma, tak i ve světě (východ/západ), VČETNĚ MOCENSKÝCH ZÁJMŮ A CÍLŮ, to je bez diskuze. Že z toho nemohlo vzejít nic dobrého, a to až po občanskou válku, bylo dávno zřejmé. A ,,cesta ven" v současnosti je takřka nemožná. Možné udržení ,,celistvosti" bez dohody mocností je čím dál více uzavíráno. Také je nepochybné, že i mnohým z.tzv. střední vrstvy ten ,,bordel" vyhovoval. Toto jsou pouze tragické důsledky. ,,Licitovaný mariáš", kde do poslední karty , do posledního ,,štychu" lze těžko poznat, kdo s kým hraje ,,o bank". Bohužel:-/

2 0
možnosti
RB

Tak vám teda nevím, ale já mám na Ukrajině zdálenou rodinu a jejich pocity jsou diametrálně odlišné. Shrnu do pár bodu....1. Lidé se začínají bouřit a protestovat proti nucenému odvádění chlapů do armády.....2. Propaganda Kyjeva je tak obrovská, že dle jejich slov má drtivá většina ukrajinců v západní části doslova vypláchnutý mozek. Ono když máte možnost sledovat pouze ukrajinskou televizi a žádné jiné, tak ať chcete nebo nechcete podlehnete tomu a to nemluvě o blokování internetu.....3. Stále více ukrajinců ze západu země nevidí v tom co se děje smysl a začínají pochybovat o správnosti kroků UK vlády.

Ono tomu obchodnímu partnerovi se nelze divit, že takto mluví, když mu krachuje podnik.

6 4
možnosti
Foto

Věřím, že tam těch názorů je více. Tak jako u nás je vícero názorů na tento problém. Popisuji slova přímo člověka z Kyjeva.

1 0
možnosti
RK

R^  no tohle píšu od začátku, protože mám stené info, jen 300 km na východ od " Kijiva " , jak říkají mí přátelé z Ukrajiny ..... Ale je to zbytečné tady psát, proruští jsou dobře organizovaní

10 2
možnosti
  • Počet článků 155
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1449x
Žijeme tady a teď. Minulost už nebude a budoucnost ještě nebyla.