Diskuse

Zapomínáme?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J93a43r54a 89R85a13n82k

22. 7. 2014 17:22

Celkem strizlive popsane:-)R^

4 0
možnosti

Bohužel platí, že Jambor i Brož byli hvězdami proti dnešní úrovni zpravodajství a komentování české televize.

0 6
možnosti
PK

Tak Brože si nějak nepamatuji. Jambor byl jednotka demagogie, dost vysoká a zase tak hrozné to dnes není. Spíš mi utkvěl televizák Zelenka. Taky byl vtip, že prase zajde na červenku a ČST na Zelenku.

7 0
možnosti
JH

J34a77n 79H97l45e38d54í72k

22. 7. 2014 15:41

doplnil bych jen věcnou poznámkou, vnitřní zadlužení republiky v zastaralém strojním vybavení, ve stavbě dálnic, v renovaci železnic a letišť činilo podle min.financí, průmyslu, dopravy z roku 1990-2 cca 14,8 bilionu Kčs !!!---  A v historické části matičky měst -- v Praze se chodilo léta pod ochranným lešením, aby těch hlav bylo rozbito raději méně.

13 3
možnosti

Velikost celkového vnitřního dluhu byla odhadována na jeden bilion tehdejších československých korun.

Nevím tedy, jak jste dospěl k výše uvedenému hausnumeru.

5 1
možnosti
MD

Par veci je trochu jinak. Trebas tu polistopadovou politickou svobodu mame jen proto, ze jsme nezajimave nic.

2 11
možnosti
VS

Asi jako vy-nezajimavé nic.;-D

8 1
možnosti

Jo, hezky napsáno. Za komančů když jste se ozval, měl jste malér a s vámi celé vaše okolí. To bylo špatný. Teď když se ozvete, nic se vám nestane, ale nikoho to nezajímá. Je to lepší, ale ne o moc.

Neustále jsme jenom pitomci, kteří makají pro elitu. A když se jim makat nechce, dostanou po papuli. Jako na ukrajině. Jenže ti chudáci co se tam perou, protože chtějí kousek svobody si moc neuvědomují, že jakmile boje utichnou, zas budou jen pitomci, kteří budou muset makat. Myslím, že u nás, přes to všechno se ještě máme dobře. Ano, premiér je zloděj (nakradl si na bydlení z poslaneckých náhrad a nebál se to přiznat), ministr financí je oligarcha (netvrdím že je špatný, ale oligarcha je) a vláda se sestává z party lidí, kteří se svými známými raději moc nepyšní. Ale přesto jsem rád, že nežiju v Rusku.

10 0
možnosti
Foto

I Vy máte pravdu. Už mě dlouho rozčiluje, že chodím čtvrt století volit a stejně to po volbách nikdy nevypadá, že bude lépe. Nemám moc možností na změnu, ale alespoň mohu sem napsat, co si myslím a vím, že se svým názorem nejsem sám.

10 0
možnosti
Foto

Karma!

Ale ti, co jsou za zapomínání placeni (resp. byli), s Vámi souhlasit nebudou. Např. pan Řezník již několikrát napsal, že s polednovým vývojem v r. 68 většina lidí nesouhlasila a že sovětské "osvobození" vítala.

12 1
možnosti
Foto

Je mi jasné, že ti, o kterých píšete, se mnou souhlasit nebudou. Ale stále je dost těch, kteří si onu dobu pamatují a zpět ji nechtějí.

13 0
možnosti
  • Počet článků 155
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1449x
Žijeme tady a teď. Minulost už nebude a budoucnost ještě nebyla.