Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jak se postavit k tomu, když mají hasiči ty nejlepší stříkačky, jsou perfektně vycvičení a plni odhodlání, ale jejich velitel je pošle na špatnou adresu, následkem čehož jsou škody daleko větší, než by musely být?

2 0
možnosti
MV

Adekvátní reakce.

Pěknou neděli přeju.

7 0
možnosti
Foto

Díky a užijte si ještě volna.

2 0
možnosti
KT

Tady je to zase jako v alejích po ránu...

5 0
možnosti
Foto

Dal jsem Vám karmu, protože nejspíše již na jisté názory nelze reagovat jinak, než jste to napsal Vy.

Trochu se bojím, jestli ve své ordinaci nepodávám infuse nsprávně. Čekám kontrolu a lidový soud, třeba i ze zástupců zde na idnes.

15 0
možnosti
Foto

Těch lidových soudců je zde jako vos na hašlerce. Díky

4 0
možnosti
Foto

Karma, Petře, tomu se říká "úča na hlavičku". Mě by také zajímalo, proč hasiči při záchraně tří lidí z hořícího domu nezachránili také terárium se šváby, které tam chovala zachráněná dvanáctiletá VVŠ.

9 1
možnosti
Foto

To některým nevysvětlíte. Díky.

2 0
možnosti

To přece není dobrá argumentace pane Buriane. Především, pokud někde dojde k požáru s abnormálně vysokým počtem obětí, nepochybně se jím budou média podrobně zabývat. A nejen zabývat, logicky se budou ptát, zda mu šlo předejít, zda při něm bylo postupováno adekvátně. Je to jedna z úloh médií. Píší-li o něčem média, logicky se k věci vyjadřují i samotní občané. Jistěže nejde o každý požár, jistěže se média nebudou tak podrobně zabývat každým požárem. Způsob a forma, jakými se věcí zabývají je jinou věcí.

K panu Červinkovi a jeho reakci na paní Veroniku – „Ale, ale, hobit Verča, zase opruzuje jinde, než by měla, tak ještě Jiroudek :-))))))“ jen velice stručně – charakteristicky hloupá a arogantně přezíravá reakce člena „Uličního výboru“. Nejen média, ale i lidé se, pane Červinko, při takovýchto tragédiích přirozeně ptají a budou ptát, a dokonce především pozůstalí obětí. Je to normální, přirozené, logické a přesně jak paní paní Veronika píše – měli by se ptát a musejí se ptát.

2 1
možnosti
PJ

pane Špáta nastudujte si prosím pojem IRONIE ať si neděláte ostudu.

5 1
možnosti
Foto

Není problém, máte právo žádat o informace, tak si o ně napište.

BTW: Kdy naposled kdy naposled hasiči likvidovali hromadného vraha?

2 1
možnosti
Foto

Přesně. A jak se dalo čekat, potrefená husa se ozvala .

12 1
možnosti
Foto

Ta se ozývá až až.

11 0
možnosti
PN

P70e54t37r 98N25e42d78v16ě35d

13. 1. 2024 22:10

Chudáci hasiči, jeden požár může upálit kluka s jeho dítětem v lese. Oni ho nemají šanci uhasit. Požár upálí i toho, kdo plamen zažehl a dvacet let ho udržoval, než se změnil na oheň zabijácký. Oheň dokonce oznámí že bude pálit a ničit dál..

Vybere si však jiné místo, než hasiči odhadují. Hoří si v budově, kde jsou lidé, tu a tam někoho sežehne, někoho jen popálí, někdy se k popáleným vrátí a způsobí jim popáleniny ještě větší, či je úplně sežehne. Hasiči se snaží hasit, ale oheň zhasne sám.

Pan Burian bude v klidu, nikdo, koho znal se ohni ani nepřiblížil. Navíc ho vrchní hasič, ještě v době doutnání přesvědčil, že hasiči pod jeho velením hasili bezchybně. Ovšem jen do té doby, než se někdo ozve a hlavně ten někdo není členem uličního výboru. Uliční výbor totiž už zase věří svému zvolenému ministru hasičů a nedovolí si pípnout.

0 3
možnosti
Foto

Jinak vše v pořádku? Uliční výbor mi chyběl. Vy a vám podobní pohůnci se bez tohoto označení už neobejdete.

11 0
možnosti
  • Počet článků 155
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1449x
Žijeme tady a teď. Minulost už nebude a budoucnost ještě nebyla.