Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma R^.

Snad takovéto blogy, kde autor dokáže rozumně napsat své názory a přitom v něm nezpochybňuje inteligenci druhého tábora, dokážou alespoň trošku uklidnit zbytečné emoce při diskuzi o vakcinaci.

1 0
možnosti
Foto

Plná diskuse odborníků.;-(

1 0
možnosti

Nic jiného než souhlas a poděkování za rozum.

2 0
možnosti

Na Ockovani.opendatalab.cz: Hospitalizovaní v posled. týdnu 1969 neočkovaných, 1549 očkovaných. Na JIP 267 neočkovaných a 170 očkovaných, ovšem od věku 70 let se poměr významněji ukazuje v neprospěch těch plně očkovaných. Na JIP např. od 70 - 79 let 59 neočkovaných a 72 plně očkovaných. Viz blog JUDr. Koudelky.

0 5
možnosti
Foto

P40e92t89r 76B65u62r22i40a22n

22. 11. 2021 11:49

Blog Koudelky manipuluje s čísly úplně stejně jako vy. Udělejte si z těch čísel slovní úlohu, nevyzobejte si jen ti, co se vám hodí a hoďte sem výsledek. Manipuluje tě s daty stejně jako Koudelka.

4 0
možnosti
Foto

R^ ,,Covid už žije vlastním životem". Nesporně, ba až prokazatelně. Lidé by chtěli také, jenže se to navzájem poněkud kříží.

3 0
možnosti

J45a23n 60R62á37ž

22. 11. 2021 7:57

Poměr neočkovaných ku očkovaným v populaci je cca 1:3 poměr neočkovaných ku očkovaným u hospitalizovaných, jak jsem vyčetl na netu, je 4:1. To je velmi vypovídající.

7 0
možnosti
Foto

Očkování není ani zcela bez chyb ani samospásné... ale momentálně nejlepší nástroj. N ástroj, který si vyrazíme dobrovolně z ruky. Nezbývá než doufat, že po této vlně opět lemované zbytečnými ztátami na životech i penězích a místy heroickými výkony zdravotníků v první linii se nestane nic mi ořádného a covid se zařadí tam kam snad patří.... mezi běžné respirační choroby. Já v to doufal už v létě, že tahle zima bude jiná....

5 1
možnosti

Nejlepší nástroj, pane Vracovský? O co své tvrzení opíráte?

Jak už jsem psal - například hospitalizace na JIP je podle MUDr. Thona, který se tím živí, důsledkem imunitní reakce, nikoliv přímým důsledkem kovidu. Počet pacientů na JIP by významně klesl, kdyby lidé s příznaky dostali dříve léky na snížení imunity a srážlivosti krve. Ostatně je to první, co pacienti s kovidem po příjmu do nemocnice dostanou. Takže to zjevně funguje. Ale čeká se, až pacient zkolabuje, dřív mu to nedají.

Nebo - podle MUDr. Ludvíka, ředitele Motolské nemocnice je obrovský problém v organizaci práce zdravotnických zařízení. Týmy jsou naprosto neúčelně rozdělovány na kovidové, nekovidové a záložní. Musím pracovat, ale mám toho víc...

3 3
možnosti

Očkování není samospasitelné. Ani imunita získaná proděláním nemoci. Nelze ani jednoduše konstatovat, že nic jiného proti kovidu nemáme, nelze ani uvažovat o tom, že se budeme všichni povinně očkovat každých 5 měsíců.

Připomíná mi to loňské teze o spasitelnosti lockdownu - kdybychom se všichni na 3 týdny zavřeli doma, kovid by zmizel... Lockdowny nikde ve světě nic takového ani nenaznačily, ti, kteří je vehementně prosazovali, se dnes dušují, že k ničemu takovému nedojde, leda přes jejich mrtvoly...

Je třeba přestat experimentovat a začít konečně řešit situaci, která nastala. Situaci, v níž máme stejně vážně nemocných a umírajících, jako loni na podzim. Situaci, v níž ty největší komplikace nezpůsobuje kovid jako takový (MUDr. Thon, nemocnice U svaté Anny v Brně), ale autoimunitní reakce. Nevíme například, kolik lidí by skončilo na JIPkách, kdyby včas dostali léky na potlačení imunity, kdyby se nečekalo až na to, kdy zkolabují a bude je třeba dopravit do nemocnice.

Zkrátka chci říci, že očkování nic nezachrání. Sázka na něj je možná sázka na výherní číslo, ale my nehrajeme ruletu. My hrajeme sportku a těch čísel musíme uhodnout víc. Bohužel mám stále neodbytnější dojem, že ta další výherní čísla nikdo nehádá.

2 5
možnosti

Pane Polický, to mínus mám za to, že jsem Vitha, nebo za to, že jsem napsal něco špatně?

1 1
možnosti
  • Počet článků 155
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1449x
Žijeme tady a teď. Minulost už nebude a budoucnost ještě nebyla.