Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Navzdory všem, kteří se radují, stále ještě odmítám jásat. Na Novotného se po invazi vzpomínalo trochu s nostalgií. No vím, že srovnávám nesrovnatelné a Babiš netrpí svatozáří, ostatně Kalousek kupříkladu také ne. Obávám se, že nové panstvo nás povede dál a hlouběji do močálu za optimistického zpěvu hlasitějšího občanstva. :-/ Karma ano, je to jeden z možných pohledů. R^

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti

ČSSD i komunisté jsou mrtví. ANO jim vysálo voličskou základnu a straníci těchto 2 stran neví jak dál.

;-)

0 0
možnosti
Foto

Skvěle napsáno, navíc jsem se i zasmál. Máte karmuR^:-).

1 0
možnosti

Tak tak. Zatímco bez Babiše nás nyní čeká ráj na zemi. R^

0 0
možnosti

Někdo něco takového říkal?

Já slyšela, že bude krušno a budou se splácet dluhy, které nadělala rozdávačná minulá vláda ruku v ruce s covidem.

4 1
možnosti

Lehké ani levné nebylo zbavení se Babiše.

Jednou z příčin byla jeho sociálně vstřícná politika, provázená až do virové epidemie hospodářským růstem.

Napřed to byla jen standardní kritika opozice, ale když to na voliče nezabralo, přišla na řadu policie (kdysi to zabralo u Paroubka). Vybraný vyšetřovatel Čapího hnízda Nevtípil se proslavil podjatým stíháním Sitty jr. a umožnil tak vytunelování jeho firmy (což konstatoval i vrchní soud v rozsudku). Že dotaci schválil hejtman Bendl (ODS), pochybení nezjistilo ani ministerstvo financí (Kalousek - TOP09) a dotace byla vrácena, jsme se od novinářů moc ochotně nedozvěděli.

Když to moc nezabralo, byli do Švýcarska vysláni dva novináři, kteří podvodně vstoupili do soukromých prostor a porušili švýcarský trestní zákoník tím, že tajným způsobem pořídili záznam s Babišem jr. Kdo to financoval a poskytl jim příslušnou adresu jsme se nikdy nedozvěděli.

Pak byl Babiš s použitím špičkové techniky nezákonně v soukromých prostorách odposloucháván a odposlechy byly jako Julius Šuman umístěny na net s použitím velmi kvalitní hackerské metody k zametení stop. Kdo to - a jednalo se o technicky náročnou a nákladnou akci - financoval, jsme se také nedozvěděli..

Pak bylo vymyšleno zatažení Babiše jr. do předvolební kampaně. Byl přivezen do ČR, oblečen do proti ANO, trička, vyfotografován s Kalouskem (TOP09), Novotným (ODS) a náhodou dopraven do Ústí na předvolební mítink ANO.

No a další Papers.

Zase 4 dny před volbami jako Kubiceho zpráva, která tehdy ČSSD připravila o rozhodující hlasy a Paroubka o křeslo premiéra.

Nemají to odpůrci Babiše lehké ani levné...

1 0
možnosti

Prostě všechno je "kampááň" a "účelovkáá", na co tolik slov. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Nechci Vám kazit radost, ale odkazovaný článek je opravdu blábol.

4 1
možnosti

J23a54n 65R67á74ž

11. 10. 2021 13:47

ANO volby neprohrálo, protože bude mít nejpočetnější poslanecký klub. Prohrál Babiš, jako osoba, ale pro tyto slepence, zejména SPOLU, především pro Fialu je to vítězství podobné tomu Pyrhovu. Vláda složená s vlčáků pěti stran, programově v mnohém si odporujících, která bude muset sáhnout občanům na jejich "jistoty", všem zvednout daně a udělat tvrdou selekci ve státní, se rozhádá velmi rychle.

Nečekají nás, obyčejné občany, nijak světlé zítřky.

1 1
možnosti
Foto

Taky jste volil nevhodně? ;-D

0 4
možnosti

ANO prohrálo neprohrálo... v každém případě stejně jako u Trumpa existuje dobrá polovina voličů které něčím dokázalo oslovit.. I přes veškeré fiktivní i reálné kauzy a statisícové chvilkové demonstrace na Letné. Otázkou je zda a jak dokáže (pře) žít v opozici a zda se někdy vůbec obejde bez Babiše.

0 0
možnosti
Foto

To víte, nějaká koruna navíc dokáže někoho oslovit. ;-D

0 2
možnosti
  • Počet článků 155
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1449x
Žijeme tady a teď. Minulost už nebude a budoucnost ještě nebyla.