Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na Ukrajině nikoho neznám, ale tento popis situace se mi zdá nejpravděpodobnější, byť ani já si nedělám iluze o politice EU a USA. Jak ale sám říkáte "Nejsem nadšený z politiky a činů EU i USA, ale stále jsem přesvědčen, že to jsou daleko lepší, a přece i jen demokratičtější, zřízení, než ruská rozpínavost." Jednoznačně KARMA!

1 0
možnosti
Foto

Četl jsem Váš příspěvek a souhlasím s Vámi.

0 0
možnosti

Stejny nazor jako pratele pana Buriana maji i moji ukrajinsti pratele. Za ukrajinskou vladu se u nas v Kanade stavi jednoznacne i Ukrainian Canadian Congress, nejvetsi zahranicni ukrajinska organizace. 

Porada nejruznejsi sbirky, tabory pro deti jejichz otcove bojuji proti ruske agresi na fronte i dalsi akce. Pomoci muzete i vy.

http://www.ucc.ca

1 0
možnosti

Pridal jsem karmu. Zajimave. Navic se zda, ze jste hezky rozzlobil kremlohujery v cele s Olserem a to nikdy neuskodi.  R^

6 1
možnosti

..... ;-D;-D se vracím ze šantánu, - živá muzika, taneček, mladý motyky, šampáňo, skvělej večer ..... a na finále Váš blog, - opravdový šperk ..... nepřestávejte, pište dááál !!!

3 1
možnosti

Zahral jste u srdce natohujery a staci na to jeden Serjoza. Jen se divim, ze Serjoza nemel uz rok zadne trzby, to mi nejak nehraje, Schwarzenberg prispechal na Majdan az zacatkem tohoto roku. A proc si ti ukrajinsti filistini za presidenta zase zvolili oligarchu ?? Ptoste komu neni rady, tomu neni pomoci.

2 5
možnosti
Foto

To je tak, když je někdo připraven házet hnojem po druhých, aniž by si pořádně přečetl článek. Nakonec ten hnůj spadl na hlavu Vám. Psal jsem, že: "Celý tento rok jeho firma nevykazuje téměř žádnou aktivitu. Za poslední dva měsíce měl tržbu 0." Zvláště pak poukazuji na slova: tento rok.. téměř žádnou tržbu.. poslední dva měsíce 0.. No a teď si přečtěte, co jste napsal Vy, pane Voves. prostě, komu není rady, tomu není pomoci.

6 2
možnosti

stejny pocit mam ja od zacatku, staci videt ze najednou "domobrana" ma sofistikovane zbrane, a nemusi uz makat tak je nekdo plati. Ze chteji stale vetsi kus "Novoruska", ze se u te vychodni Ukrajiny nezastavi, to nemusi byt clovek politolog.

vam R^

4 2
možnosti
Foto

Karma!

Ze sledování událostí na Ukrajině mám stejný pocit.

7 2
možnosti
Foto

Jojo když se válčí, tak jde ekonomika do škopku. Navíc ta ukrajinská tam byla už předtím. Západní Ukrajina chce na západ, východní zase na východ. To je na rozdělení státu. Občanská válka integritu Ukrajiny určitě neposílí.

Jen si mohli ušetřit ty potoky krve, které nejspíš ještě zdaleka neskončily.

6 2
možnosti

Tak nazor je to dobry. Jenze tam na 'vychode', tam uz nekdo prodal obycejnym lidem pudu pod nohama. A Rusko to nebylo. A kupec nema zajem vzit kontrakt zpet.

Uz ma s EU svoje plany. Tedy ne spolu s EU, ale s EU.

4 4
možnosti

Jedna z uvadenych veci ma maly hacek. Rusko udelalo v posledni dobe par kroku vpred, Spojene staty vzad. Jen jen otazkou casu, kdy se setkaji a nasledne vymeni role. Jinak nic nekomentovat a pritom prohlasovat neni spatna finta. To si musim zapsat.

2 6
možnosti

2. 8. 2014 0:25

Jake to kroky udelalo Rusko vpred?

3 0
možnosti

Opravdu perfektní. Tak dle očitého svědka Putin vyzbrojil své lidi na Majdanu, ti začali střílet do všech demonstrantů, popravovat policisty atd. Akorát nevím proč by to dělali, když Janukovič byl proruský a Timošenková neměla žádnou šanci. Tedy spíš jeden, co se nachytal a teď brečí. Za Janukoviče bylo  těžko, po Majdanu ještě hůře.;-D

8 8
možnosti

Pripady, kdy bylo deset ocitych svedku udalosti a kazdy videl neco jineho je dost.

A jeden ocity svedek v kauze tolika rozporuplnych udalosti do nich jsou vtazeny desetitice lidi. Svedek s dobryma nohama, styky a tremi neprustrelnymi vestami.

6 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS